Ingen Dania Bikes Triatlon Rødekro i 2017

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Rødekro Tri & Motion ikke arrangerer Dania Bikes Triatlon Rødekro i 2017. Grundet ressourcemangel i stævneleder temaet, samtidig med vi kan forudse udfordringer med alt for mange stævner i Danmark, har vi desværre måttet tage den kedelige beslutning og allerede nu aflyse til næste år.

Det betyder dog ikke at Rødekro Tri & Motion ikke arrangerer stævner i 2017. Vi skal blandt andet igen overtage forpligtigelserne ifm RødekroLøbet, som i 2017 afvikles den 18 august kl 1900. Vi vil arrangere fjordcrossing og andre lidt mindre ressourcekrævende events.

Vores næste event er Champagnegaloppen den 31. dec. Rundeløb, halv og hel maraton på årets sidste dag. Kan man finde en bedre måde at runde året af på :)

https://champagnegaloppen.wordpress.com/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.