BREAKING NEWS – Og af de helt store

Danmarks absolut største internationale topnavn indenfor Triatlon CAMILLA PEDERSEN stiller til start ved Dania Bikes Triatlon Rødekro søndag den 26. juni. Camilla er europamester på 70.3 distancen 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,2 km løb) og tidligere verdensmester på lang triatlon. Hun har et hav af topplaceringer i de største nationale og internationale mesterskaber, herunder Hawaii.

Camilla_Pedersen_968270a

Camilla er måske primært kendt for de lange distancer men hvis man gennemgår hendes lange resultatliste findes flere danske mesterskaber på de kortere distancer, som der dystes på i Rødekro den 26. juni. Hun er ligeledes kendt for hendes fabelagtige comeback efter et voldsomt styrt på cyklen. Men vi vil nu allerhelst præsentere hende som sympatisk og aktiv triatlet og i øvrigt årets sportsnavn i Danmark 2014.

Camilla er netop inde i et genoptræningsforløb med skulderen, efter et mindre uheld på cyklen. Hun melder klar til start den 26. juni, med en formkurve som er stejlt opadgående. Vi glæder os max til at tage imod Camilla men i lige så høj grad alle i andre atleter der får lov at dyste mod en af verdens bedste.

”Vi har tidligere haft Camilla i den lokale klub Rødekro Tri & Motion som foredragsholder. Hun er super sympatisk, har udstråling og har alt hvad der skal til for at være en tri-darling” fortæller stævneleder John Hansen. ”For publikum bliver det en unik chance for at se en af de helt store kanoner i aktion, på lokal jord. Vi er super stolte af at camilla vil være med her hos os”.

Der er i Rødekro der foregår, det er den 26. juni fra kl 11.00 – 16.00 stævnet afvikles.

Camillas start er blevet til i et samarbejde med INVITA køkkencenter Aabenraa og SIEMENS hvidevarer. Lars Thomsen fra Invita køkkencenter i Aabenraa siger om samarbejdet ”vi synes det kunne være meget spændende at få en af verdens absolutte top-triatlet til at stille op i Rødekro. Camilla er en utrolig kvinde som har været igennem et uheldsforløb, hvor alle læger afskrev at hun nogensinde kom til at konkurrere igen. Vi er sikre på at Camilla nok skal finde tid til at skrive autografer hvis nogen ønsker det” slutter Lars Thomsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.